Ochrana osobních údajů e-shopu www.wood-factory.cz
  1. Společnost www.wood-factory.cz Filip Štěpnička, se sídlem Vysoká 88, Jablonec nad Nisou, 466 02, IČ 87250284 (dále jen „prodávající“ nebo „správce“) zpracovává ve smyslu nařízení Evropského parlamentu a Rady (EU) č. 2016/679 o ochraně fyzických osob v souvislosti se zpracováním osobních údajů a o volném pohybu těchto údajů a o zrušení směrnice 95/46/ES (obecné nařízení o ochraně osobních údajů)(dále jen „Nařízení“), následující osobní údaje:

    • jméno, příjmení
    • e-mailovou adresu
    • telefonní číslo
    • adresu/sídlo
  2. Výše uvedené osobní údaje je nutné zpracovat pro odbavení objednávek a další plnění ze smlouvy, pokud mezi vámi a prodávajícím dojde k uzavření kupní smlouvy. Takové zpracování osobních údajů umožňuje čl. 6 odst. 1 písm. b) Nařízení – zpracování je nezbytné pro splnění smlouvy.

    Prodávající zpracovává tyto údaje rovněž za účelem evidence smlouvy a případného budoucího uplatnění a obranu práv a povinností smluvních stran. Uchování a zpracování osobních údajů je za výše uvedeným účelem po dobu 10 let od realizace poslední části plnění dle smlouvy, nepožaduje-li jiný právní předpis uchování smluvní dokumentace po dobu delší. Takové zpracování je možné na základě čl. 6 odst. 1 písm. c) a f) Nařízení – zpracování je nezbytné pro splnění právní povinnosti a pro účely oprávněných zájmů správce.

  3. Na e-mailovou adresu, případně telefonní číslo mohou být kupujícímu zasílány novinky a jiná obchodní sdělení, tento postup umožňuje § 7 odst. 3 zákona č.480/2004 Sb., o službách informační společnosti, pokud jej kupující neodmítne. Tato sdělení lze kdykoliv jakýmkoliv způsobem – například zasláním e-mailu nebo proklikem na odkaz v obchodním sdělení – odhlásit.

  4. Vaši spokojenost s nákupem zjišťujeme prostřednictvím e-mailových dotazníků v rámci programu Ověřeno zákazníky, do něhož je náš e-shop zapojen. Ty vám zasíláme pokaždé, když u nás nakoupíte, pokud ve smyslu § 7 odst. 3 zákona č. 480/2004 Sb. o některých službách informační společnosti jejich zasílání neodmítnete. Zpracování osobních údajů pro účely zaslání dotazníků v rámci programu Ověřeno zákazníky provádíme na základě našeho oprávněného zájmu, který spočívá ve zjišťování vaší spokojenosti s nákupem u nás. Pro zasílání dotazníků, vyhodnocování vaší zpětné vazby a analýz našeho tržního postavení využíváme zpracovatele, kterým je provozovatel portálu Heureka.cz; tomu pro tyto účely můžeme předávat informace o zakoupeném zboží a vaši e-mailovou adresu. Vaše osobní údaje nejsou při zasílání e-mailových dotazníků předány žádné třetí straně pro její vlastní účely. Proti zasílání e-mailových dotazníků v rámci programu Ověřeno zákazníky můžete kdykoli vyjádřit námitku odmítnutím dalších dotazníků pomocí odkazu v e-mailu s dotazníkem. V případě vaší námitky vám dotazník nebudeme dále zasílat.

  5. Zpracování osobních údajů je prováděno firmou Golemos s.r.o. tedy správcem osobních údajů. Osobní údaje pro tohoto správce zpracovávají také zpracovatelé:

    • Poskytovatelem služby Eshop-rychle, provozované společností Golemos s.r.o., sídlem Zátkovo nábřeží 448/73, 370 01, České Budějovice
    • Poskytovatel služby Heureka, provozované společností Heureka Shopping s.r.o., sídlem Karolinská 650/1, 186 00, Praha 8-Karlín

    Osobní údaje nebudou předány do třetích zemí mimo EU.

  6. Správce nemá osobu tzv. pověřence. Správce lze kontaktovat na emailové adrese [email protected]

  7. Správce osobních údajů, jakožto provozovatel webové stránky www.wood-factory.cz, užívá na této webové stránce soubory cookies.

    Cookies jsou krátké textové soubory, které webová stránka ukládá v návštěvníkově počítači, a které poskytuje internetový prohlížeč pokaždé, když se uživatel na stránku vrátí.

    Standardní webové prohlížeče (Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome apod.) podporují správu cookies. V rámci nastavení prohlížečů můžete jednotlivé cookie ručně mazat, blokovat či zcela zakázat jejich použití, lze je také blokovat nebo povolit jen pro jednotlivé internetové stránky. Pro detailnější informace, prosím, použijte nápovědu vašeho prohlížeče.

    Pokud bude mít váš prohlížeč použití cookies povoleno, budeme vycházet z toho, že souhlasíte s využíváním cookies ze strany našeho serveru a cookies našich zpracovatelů.

    Soubory cookies, které jsou zde užity za účelem:

        • měření návštěvnosti webových stránek a vytváření statistik týkající se návštěvnosti a chování návštěvníků na webových stránkách
        • základní funkčnosti webových stránek
        • cílená reklama a remarketing

    • Sběr cookies za účelem uvedeným výše může být považováno za zpracování osobních údajů. Takové zpracování je možné na základě zákonného důvodu - oprávněného zájmu správce, a umožňuje ho čl. 6 odst. 1 písm. f) Nařízení.
    • Cookies, které jsou sbírány za účelem měření návštěvnosti webu a vytváření statistik týkající se návštěvnosti a chování návštěvníků na webu, jsou posuzovány v podobě hromadného celku a v anonymní podobě, která neumožňuje identifikaci jednotlivce.
    • Shromážděné cookies soubory mohou být zpracovány dalšími zpracovateli:
      • Poskytovatelem služby Google Analytics, provozované společností Google Inc., sídlem 1600 Amphitheatre Parkway, Mountain View, CA 94043, USA
  8. Vezměte, prosíme, na vědomí, že podle Nařízení máte právo:

    • zrušit kdykoliv zasílání obchodních sdělení,
    • vznést námitku proti zpracování na základě oprávněného zájmu správce,
    • požadovat po nás informaci, jaké vaše osobní údaje zpracováváme,
    • vyžádat si u nás přístup k těmto údajům a tyto nechat aktualizovat nebo opravit, popřípadě požadovat omezení zpracování,
    • požadovat po nás výmaz těchto osobních údajů, výmaz provedeme, pokud to nebude v rozporu s platnými právními předpisy nebo oprávněnými zájmy správce,
    • na přenositelnost údajů, pokud se jedná o automatizované zpracování na základě souhlasu nebo z důvodu plnění smlouvy,
    • požadovat kopii zpracovávaných osobních údajů,
    • na účinnou soudní ochranu, pokud máte za to, že vaše práva podle Nařízení byla porušena v důsledku zpracování vašich osobních údajů v rozporu s tímto Nařízením,
    • podat stížnost u Úřadu pro ochranu osobních údajů.

Napsali o nás

  • Dobrý den pane Filipe a Jakube,

    tak pero předáno....no, radost byla obrovská.. i slzička ukápla. Co více dodat? Známky na dopis jsou již koupeny a jeden z prvních dopisů bude asi adresován Vám... :-) Ale teď nevím, zda něco nevyzrazuji... :-)

    Hezký den a hodně zdraví a štěstí. Mirek H.
  • Vážený Filipe, vážený Jakube,
    včera mi dorazila mnou objednaná a Vámi po konzultaci doplněná zásilka. Musím konstatovat, že skutečnost předčila všechna možná očekávání. Bylo to a je to něco úžasného. Prohlédl jsem si několik webů s nabídkou služeb a zboží, které vlastnoručně tvoříte a prodáváte (a není jich málo). Přesto musím přiznat, že ten Váš má své kouzlo, které mě uchvátilo. Uchvátilo právem, protože zboží, který jsem obdržel za vyložené peníze opravdu stojí a dle mého mínění i převyšuje vynaloženou investici (to neznamená, že máte zdražovat). Pero je prostě úžasné a již nyní vím, že v letošním roce Vaše služby ještě minimálně 2 x využiji.
    Pero mi při psaní emailu leží na pracovním stole a zrak k němu neustále utíká. Strašně moc mě potěšil Váš přiložený dopis, který jsem obdržel s objednanou zásilkou. K jeho upřímné autentičnosti mu chybí jen Vaše vlastnoruční podpisy. Ještě jednou Vám děkuji za radost, kterou jste mi Vaším výrobkem udělali a těším se na přelom dubna a května letošního roku, kdy Vaše služby opět rád využiji. Doufám, že se Vám v nabídce objeví nějaká zajímavá specialitka. David K.
  • Milý Filipe, Pero dorazilo v pořádku. Je nádherné! 😊 Velmi děkuji za Vaši pomoc a chápavý přístup 😊
    S pozdravem a přáním mnoha úspěchů Renata M.
  • Dobrý den Filipe a Jakube,
    Dnes mi bylo doručeno pero vaší výroby. Jsem opravdu nadšená jedinečností tohoto výrobku. Slovy dnešních mladých je to opravdu “ megahustý pero”.
    Moc děkuji za včasné doručení a držte mi, prosím palce, ať se obdarovanému líbí tak, jako mě.
    Krásné Vánoce a mnoho spokojených zákazníků.
    S pozdravem, Markéta Z.
  • Už mám a jsem fakt maximálně spokojený. Překvapila mě mohutnost pera a trochu i váha, ale jen co jsem s ním zkusil napsat prvních pár slov, vím, že pokud mi ho někdo neukradne nebo ho někde neztratim, tak mi zkrátka zůstane hooodně dlouho! Martin L.
  • Je to opravdu skvělý dárek...dostala jsem dřevěné pero od Ježíška a naprostá spokojenost. Luxusní práce...doporučuji 🧡 Jana P.
  • Doporučuji. Mám plnících několik a různých značek, toto dřevěné má svoje kouzlo. Navíc se mi s ním moc dobře píše. Díky. Jarda S.
  • Výborná komunikace (slušný, vstřícný a pozitivní telefonát při domluvě zakázky 👍 ), skvělá práce. Děkuji. Stanislav S.
  • Letos budu pero dávat k Vánocům. Dobře jsem udělala, je to krásný kousek. :-) Kira B.
  • Toto jedinečné dřevěné pero jsem dostal od spolupracovníků jako dárek na rozloučenou. Jde skutečně o unikátní překrásně udělaný kousek a těší mě o to víc, že bylo vyrobeno u nás. Jen tak dál, ať se vám daří. Richard Z.
  • Děkuji - mám od Vás již dvě ( Oliva a Padouk ) a jsou to ty nejkrásnější dárky. Perfektně fungující práce. Jana W.
  • Dobrý den ,
    Děkuji za zaslání pera . Vaše práce je skvělá a jsem rád , že jsem objednávku zrealizoval právě u Vás.
    Pěkný den a přeji hodně zdraví a úspěchů v roce 2021
    S pozdravem Milan T.
  • Zdravím Vás,
    teda musím Vás pochválit. To je neuvěřitelný v dnešní době. Obrazně řečeno, včera objednám, dneska budu mít. Jste naprosto skvělý a navíc ráda podpořím šikovné české ručičky. Ať se Vám daří získávat si čím dál více spokojených zákazníků.
    přeji Vám krásný den. Alena R.
  • Dobry den,
    dnes jsem si vyzvedl balicek a chci Vam moc podekovat za rychlou a perfektni praci.
    Krasne svatky a jen tak dal. Dekuji Pavel V.
  • Pero dorazilo v pořádku, je moc krásné a jsem ráda, že jsem ho objednala. Moc děkuji a přeji krásný den. Irena Z.
  • Dobrý den, nedávno jsem u vás koupila kuličkové a plnící pero. Jsou obě krásná! Markéta G.
  • Vážený pane, dostal jsem darem vámi vyrobené pero s tzv.bombičkovou náplní. Jsem s ním velmi spokojen a rád ho používám. Pavel W.
  • Vážený pane Štěpničko, po několika zmínkách jsem byl obdarován perem Vaší řady Elegance, konkrétně Oliva Gold. Tímto mailem bych Vám chtěl vzdát hold a poděkovat za úchvatnou práci, kterou spolu s Jakubem odvádíte. Zbožňuji plnící pera a vlastním několik kousků různých značek a různých cen. Vaše pero je nyní klenotem této sbírky, ne kvůli jeho ceně, ale kvůli jeho příběhu, protože příběh je vždy to nejcennější. Věřím, že i v našich končinách si lidé postupně uvědomují hodnotu příběhu, osobního přístupu a kvalitního řemesla. Pero je vskutku nádherné a rovněž kvalitně zpracované, věřím, že bude dlouho sloužit a každá věta či každý podpis budou jedinečnými. Přeji Vám oběma mnoho úspěchu a velké množství spokojených zákazníků. S přáním hezkého dne. Jiří G.
  • Dobrý den Filipe a Jakube,
    Omlouvám se za „familiární“ oslovení, ale když jsem sledoval dokument o Vaší firmičce v televizi, nenapadlo mě nic jiného, než že jsem si řekl: „to jsou naši čeští kluci, a jak jsou šikovní“. Hned jsem sedl a objednal jsem si Váš výrobek - plnící pero. Ani chvíli jsem nepřemýšlel nad tím, jestli jo nebo ne. Bral jsem to jako podporu Vaší firmy a zároveň hrdost, že budu mít takové pero. Byl jsem nedočkavý, co příjde, protože na fotkách je to vždy jinak než ve skutečnosti.
    Dnes mi přišlo, a spadla mi brada. Jsem docela pedant na detaily a kvalitu, ale to co jsem viděl na tak malém výrobku, mě dostalo. Neskutečně precizní práce, zpracování, kvalita, design. Nádherné gravírování, všechno přesně lícuje, krásně barevně sladěné. Hrot má ideální stopu, nezadrhává, krásně píše. Musím uznat, že je to světová špičková kvalita. 
    Klobouk dolů, a moc děkuji za to, že jsou u nás tak šikovní kluci. Přeji Vám hodně úspěchů u zákazníků, a nesmrtelnost Vaší firmě. Roman H.
  • Dobrý den Filipe,
    Chtěl bych pokračovat ve chvále Vašeho výrobku. Každý den jsem z něj nadšený, každý mi ho obdivuje, každému o Vás vyprávím. Nádherně hladce píše. Nevěděl jsem ani, že má iridiový hrot.
    Posílám Vám fotku mého „království“, ve kterém má čestné místo.
    S pozdravem. Roman H.

Novinky z našeho blogu

Nový vzhled mechanik Nový vzhled mechanik
Nový vzhled mechanik Původně jsme si mysleli, že tato mechanika bude vhodná jenom pro plnící pera a kuličková pera výhradně tmavé barvy, ale zkusili jsme jí vybavit i naše krásná dřevěná pera ve světlý... Číst dále...
Používané dřeviny pro výrobu per Používané dřeviny pro výrobu per
Není dřevo jako dřevo! Klasická dřeva Dubové dřevo Dubové dřevo je tvrdé, pevné, houževnaté a trvanlivé. Patří mezi nejoblíbenější materiály nejen pro výrobu per, ale obecně pro... Číst dále...
Jak správně vybrat dřevěné pero Jak správně vybrat dřevěné pero
Jak správně vybrat pero Elegantní plnicí pero Plnicí pero je od nepaměti tradičním parťákem při psaní snad všeho do konce druhé světové války. Podepisovaly se s ním důležité dokumenty, úml... Číst dále...
Zobrazit všechny články